Budgetbeheer ZZP

Budgetbeheer ZZP

Op zoek naar budgetbeheer als ZZP’er? De budgetcoaches van Budgetcoachplein nemen tijdelijk jou rekeningen over en voeren betalingsverplichtingen uit. Vraag een gratis adviesgesprek aan om jouw financiële situatie te beoordelen. Aan de hand van het gesprek bepalen we het vervolg traject.

 

Budgetbeheer ZZP

Wanneer je als ZPP’er voor budgetbeheer kiest wordt je rekening tijdelijk beheerd door een externe instantie. Om jou te ontzorgen van financiële zaken neemt de beheerder een deel van de maandelijkse betalingsverplichtingen over. Daarnaast bekijken we je inkomsten en uitgaven en zorgen we voor meer structuur zodat de financiële zaken beter op orde zijn.

Naast het beheren van je rekeningen biedt Budgetcoachplein aanvullende werkzaamheden aan:

  • Opstellen van verkoopfacturen
  • Aanleveren van de administratie aan uw boekhouder t.b.v. de BTW aangiftes en de jaarrekening/belastingaangifte

Samen met de budgetcoach worden alle werkzaamheden besproken.

Budgetbeheer ZZP van Budgetcoachplein

Je kan als ZZP’er het budgetbeheer bij Budgetcoachplein afnemen voor 90 euro per maand. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende werkzaamheden aan te vragen. Dat kost u 10 euro extra per maand, dus totaal 100 euro per maand. hierbij geldt als uitgangspunt het ‘no cure no pay’ principe. Er wordt pas betaald als er sprake is van een dusdanige financiële situatie dat het voor u mogelijk is om voor de diensten van Budgetcoachplein te betalen. Voordat er een betalingsverplichting ontstaat, dient de budgetcoach eerst orde op zaken te stellen.

Daarbij geldt tevens, dat in onderling overleg besloten kan worden het tarief per maand naar beneden te stellen als er beperkte financiële middelen zijn. Het gaat er tenslotte om u te helpen, het is al vervelend genoeg om financiële problemen te hebben.

 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over budgetbeheer voor ZZP’ers? Neem dan contact op! Wij voorzien je graag van advies via een gratis gesprek.

Je vragen worden binnen 24 uur beantwoord of je krijgt een verwijzing en/of advies.

Zelf je schulden aanpakken in 6 stappen?