Financieel advies zakelijk

Financieel advies zakelijk

Bij Budgetcoachplein kan je terecht voor financieel advies op zakelijk gebied. Ben je als organisatie op zoek naar een budgetcoach voor je werknemers? Wij bieden een gratis adviesgesprek waarin we anoniem met werknemers over hun financiële situatie praten. Tijdens dit gesprek wordt een plan van aanpak opgesteld en is er de mogelijkheid om de dienst uit te breiden naar meer begeleiding. Wil je als organisatie je werknemers helpen op het gebied van financiën, vraag naar de mogelijkheden!

 

Zakelijk financieel advies van Budgetcoachplein

Laat je werknemers bij geld problemen ondersteunen met zakelijk financieel advies door een financiële coach. Wij zorgen er samen met je werknemers voor dat zij inzicht krijgen in de financiële situatie en verplichtingen. Onder begeleiding wordt een overzicht gemaakt van alle maandelijkse inkomsten en uitgaven, zodat de financiën weer op orde worden gebracht. Bij Budgetcoachplein kan je kiezen uit verschillende pakketten afgestemd op de specifieke situatie van je werknemer.

 

Kosten van een financieel adviseur

De kosten voor een financieel adviseur zijn afhankelijk van het traject dat je kiest. Bij Budgetcoachplein kunnen klanten kiezen uit 3 pakketten, standaard, aanvullend en uitgebreid. Aan de hand van een adviesgesprek wordt bepaald welk traject geschikt is voor de financiële situatie.

 

  • Standaard pakket

Dit pakket is geschikt wanneer je meer inzicht wilt in jouw financiën. Hierbij wordt een maanoverzicht opgesteld met alle inkomsten en uitgaven. Aan de hand van het overzicht ontvang je advies met betrekking tot sparen, toeslagen en regelingen.

 

  • Aanvullend pakket

Het aanvullende pakket geeft meer grip om je financiële situatie. Bij dit pakket ontvang je intensieve begeleiding en worden je inkomsten en uitgaven over het gehele jaar bekeken.

 

  • Uitgebreid pakket

Verkeer je in serieuze financiële problemen dan is dit pakket geschikt voor jou. Het doel is om meer grip te krijgen op je financiën en eventuele schulden. De financiële coach biedt intensieve begeleiding met de mogelijkheid tot het treffen van betalingsregelingen.

 

Financiële ondersteuning voor ondernemers

Ondernemers kunnen bij Budgetcoachplein terecht voor financiële ondersteuning. Kies voor financiële ondersteuning voor je bedrijf door een expert en ervaar de volgende voordelen:

  • In 1 oogopslag inzicht in je inkomsten en uitgaven
  • Kennis van mogelijke besparingen
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 service

 

Meer informatie

Heb je vragen over de diensten van een financiële coach? Of wil je graag meer informatie over de verschillende pakketten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op voor het inplannen van een afspraak!

Je vragen worden binnen 24 uur beantwoord of je krijgt een verwijzing en/of advies.

Zelf je schulden aanpakken in 6 stappen?