Budgetcoach ZZP

Budgetcoach ZZP

Ben je als ZZP’er op zoek naar een budgetcoach die je helpt bij uw financiële zaken? Budgetcoachplein helpt jou hier graag bij. Met begeleiding en ondersteuning zorgen we ervoor dat jij je financiële zaken weer op orde krijgt. Vraag een gratis advies gesprek aan!

 

Budgetcoach ZZP

Als ZZP’er is het natuurlijk belangrijk om je financiële zaken op orde te hebben. Hiermee voorkom je vervelende situaties zoals schulden of in het ergste geval faillissement. Een budgetcoach kijkt mee met jouw financiële situatie en zorgt ervoor dat bepaalde zaken goed geregeld worden.

De budgetcoaches van Budgetcoachplein ontzorgen je van alle betalingsverplichtingen en komen bepaalde betalingsregelingen na die voor jou of je onderneming gelden.

 

Financiële hulp voor ZZP van Budgetcoachplein

Naar aanleiding van het adviesgesprek wordt bepaald of een budgetcoachtraject voor jouw als ZZP gewenst is. Als na het gratis adviesgesprek blijkt, dat er vervolggesprekken nodig zijn dan geldt hiervoor een tarief van 65 euro per uur. Daarbij geldt als uitgangspunt het ‘no cure no pay’ principe.

Het ‘no cure no pay’ principe houdt in dat er pas voor onze diensten wordt betaald wanneer het voor jou mogelijk is om te betalen. Hierbij kijken we naar jouw financiële situatie.

Een budgetcoach moet eerst alle zaken van de ZZP’er op orde stelen, voordat er een betalingsverplichting ontstaat. Daarbij geldt als uitgangspunt het ‘no cure no pay’ principe.  Daarbij geldt tevens, dat in onderling overleg besloten kan worden het uurtarief naar beneden te stellen als er beperkte financiële middelen zijn. Het gaat er tenslotte om u te helpen, het is al vervelend genoeg om financiële problemen te hebben.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze financiële hulp voor ZZP’ers? Neem dan gerust contact met ons op! Je kan ook altijd een gratis advies gesprek aanvragen.

Je vragen worden binnen 24 uur beantwoord of je krijgt een verwijzing en/of advies.

Zelf je schulden aanpakken in 6 stappen?