Financiële coach

Financiële coach

Ben je op zoek naar een financiële coach die je helpt bij financiële problemen? Dan ben je bij Budgetcoachplein aan het juiste adres. Vraag een gratis adviesgesprek aan waarin jouw situatie wordt besproken. Aan de hand van het adviesgesprek wordt bepaald of een van onze pakketten nodig is.

 

Financiële coach van Budgetcoachplein

Laat je ondersteunen door een financiële coach bij geld problemen. Krijg inzicht in jouw financiële situatie en zorg ervoor dat je weer grip krijgt op je financiële verplichtingen. Onder begeleiding wordt een overzicht gemaakt van alle maandelijkse inkomsten en uitgaven, zodat jij uiteindelijk je financiën weer op orde krijgt. Bij Budgetcoachplein kan je kiezen uit verschillende pakketten afgestemd op jouw situatie.

 

Kosten van een financieel adviseur

De kosten voor een financieel adviseur zijn afhankelijk van het traject dat je kiest. Bij Budgetcoachplein heb je keuze uit 3 pakketten, standaard, aanvullend en uitgebreid. Aan de hand van een adviesgesprek wordt bepaald welk traject geschikt is voor jouw financiële situatie.

 

  • Standaard pakket

Dit pakket is geschikt wanneer je meer inzicht wilt in jouw financiën. Hierbij wordt een maanoverzicht opgesteld met alle inkomsten en uitgaven. Aan de hand van het overzicht ontvang je advies met betrekking tot sparen, toeslagen en regelingen.

 

  • Aanvullend pakket

Het aanvullende pakket geeft meer grip om je financiële situatie. Bij dit pakket ontvang je intensieve begeleiding en worden je inkomsten en uitgaven over het gehele jaar bekeken.

 

  • Uitgebreid pakket

Verkeer je in serieuze financiële problemen dan is dit pakket geschikt voor jou. Het doel is om meer grip te krijgen op je financiën en eventuele schulden. De financiële coach biedt intensieve begeleiding met de mogelijkheid tot het treffen van betalingsregelingen.

 

Financieel adviseur voor particulieren

Budgetcoachplein biedt een laagdrempelige platform voor particulieren aan waarbij zij vragen kunnen stellen aan een financieel adviseur. Via onze financiële helpdesk kan je vragen stellen over jouw specifieke financiële situatie. Wij zullen met aandacht en respect je vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Een vraag kan anoniem gesteld worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen met een financiële coach die helpt met budgetcoaching en budgetbeheer.

 

Financiële ondersteuning voor ondernemers

Ook ondernemers kunnen bij Budgetcoachplein terecht voor financiële ondersteuning. Kies voor financiële ondersteuning voor je bedrijf door een expert en ervaar de volgende voordelen:

  • In 1 oogopslag inzicht in je inkomsten en uitgaven
  • Kennis van mogelijke besparingen
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 service

 

Meer informatie

Heb je vragen over de diensten van een financiële coach? Of wil je graag meer informatie over de verschillende pakketten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op voor het inplannen van een afspraak!

Je vragen worden binnen 24 uur beantwoord of je krijgt een verwijzing en/of advies.

Zelf je schulden aanpakken in 6 stappen?