Wat doen we?

Wat doen we?

Voor organisaties is het mogelijk om een overeenkomst met Budgetcoachplein af te sluiten, waarin wordt afgesproken welke diensten een medewerker af kan nemen. De medewerker wordt verwezen naar onze site en kan zelf onze informatie raadplegen en een vraag stellen of een adviesgesprek aanvragen. Het uitgangspunt daarbij is dat een organisatie de diensten aanbiedt vanuit het oogpunt van goed werkgeverschap en impliciet daarmee medewerkers bindt aan de organisatie.

Het is uiteraard ook mogelijk om losse diensten af te nemen. Budgetcoachplein neemt dan contact op met de medewerker en stelt de behoefte aan financiële hulp vast en stelt dan een offerte op en legt deze aan u voor.

Bij Budgetcoachplein doen we het volgende:

Budgetcoaching

Mensen die begeleiding nodig hebben bij het omgaan met geld kunnen een budgetcoach goed gebruiken. Wij geven advies hoe zij om kunnen gaan met een beperkt budget en helpen mensen met budgetproblemen.

Denk daarbij aan de volgende onderwerpen:

  • Administratie van inkomsten en uitgaven
  • Besparen op je uitgaven zoals energie, telefonie en verzekeringen
  • Belastingen
  • Schulden
  • Loonbeslagen

Wij bieden budgetcoaching aan de hand van verschillende pakketten, afhankelijk van de situatie.

Budgetbeheer

Door middel van budget beheer en hulp bij financiële problemen helpen wij mensen weer goed op weg op financieel gebied. Budgetcoachplein kan jou ontzorgen wanneer je financiële problemen ervaart. Door het overnemen van alle betalingen en het nakomen van betalingsregelingen zorgen wij ervoor dat jij uit de financiële schulden geraakt.

Aan de hand van een adviesgesprek bespreken we jouw situatie en bepalen we een plan van aanpak. Op deze manier wordt u direct ontzorgt van uw financiële verplichtingen. Naast budget beheer is het ook mogelijk om via Budgetcoachplein bewind voering aan te vragen.

 

Bewindvoering

Het kan voorkomen dat je tijdelijk hulp nodig hebt met het regelen van bepaalde geldzaken. Daarom is het mogelijk om bij Budgetcoachplein bewindvoering aan te vragen. Wij zorgen ervoor dat jouw geldzaken weer op orde komen en je de geldzaken in het vervolg zelf weer kunt regelen. Wij helpen jou op een professionele wijze zonder een oordeel over de situatie te vormen. Je kan ons vertrouwen dat wij met respect omgaan met de omstandigheden.

Voor organisaties geldt, dat bewindvoering niet afgenomen kan worden maar medewerkers kan er wel op geattendeerd worden dat deze dienst bestaat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over bewindvoering, budgetbeheer of hulp bij financiële problemen? Neem dan vrijblijvend contact op! Je vragen worden binnen 24 uur beantwoord. Stuur een mail naar info@budgetcoachplein.nl of vraag een gratis adviesgesprek aan.