Online financiële hulp

Online financiële hulp

In onze online helpdesk kan je terecht voor financiële hulp en vragen. Wij proberen je te voorzien van passend advies in jouw specifieke situatie.

 

Financiële hulp van een budgetcoach

Budgetcoachplein biedt een laagdrempelig platform om vragen te stellen over financiële hulp aan gecertificeerde en ervaren budgetcoaches. Wij zullen met aandacht en respect je vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Een vraag kan anoniem gesteld worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen met een financiële coach die helpt met budgetcoaching en budgetbeheer.

 

Advies van een financiële coach

Je ontvangt advies van een professionele financiële coach om jou te helpen bij je financiële problemen. Het antwoord volgt binnen 24 uur of je krijgt een advies waar je mee verder kunt of een doorverwijzing.

Het is mogelijk 1 of meerdere vervolgvragen te stellen. Het mooiste is natuurlijk als we je met onze antwoorden direct verder helpen. Zo niet dan is het mogelijk een gratis adviesgesprek aan te vragen. Dit adviesgesprek vindt bij je thuis plaats en samen wordt vastgesteld of de afname van een budgetcoachpakket noodzakelijk is.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze diensten als budgetcoach of budgetbeheer? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@budgetcoachplein.nl. Wij helpen jou op een professionele manier verder!

Je vragen worden binnen 24 uur beantwoord of je krijgt een verwijzing en/of advies.

Zelf je schulden aanpakken in 6 stappen?